avondjurk van Eefje

Beste Kim,

Sorry dat ik inderdaad nog niet eerder had gereageerd. Ik wilde even wachten op de foto's die gemaakt zijn van de jurk. Allereerst: de service was buitengewoon goed!!! Het feit dat u een extra band wilde maken van de overige stof voor mijn man vond ik al heel fijn. Helaas heeft mijn man de band niet gedragen omdat het niet lekker zat. Dit lag niet aan de stof en werkje maar aan de broek die hij aan had. Helaas. De jurk was helemaal top. Het enige waar ik even mee zat waren de bandjes die van mijn schouders afvielen. Deze heb ik vastgemaakt aan de bh maar helaas zakte deze af en toe alsnog af.
Dat ging gewoon niet anders. het is een probleem die ik bij alle spagettibandjes kleding heb vanwege mijn schouders. De rest zat meer dan goed. Het zat zelfs heel lekker...totaal niet beknellend. Gewoon fijn. De levertijd was echt SNEL!!! Ik had het een paar dagen later verwacht maar het was binnen 3 dagen in huis. Snel, heel erg goed. Ik kan niet anders zeggen dat ik lof over jullie ben en ik heb de site al aan flink wat mensen gegeven om daar eens op te kijken en te bestellen.
Ik zend u in de bijlage een foto hoe het zat. Nogmaals onze (mijn) dank voor alle goede zorgen, service. Kwalitiet geld, spullen, service is trouwens ook heel goed. Echt niet duur!!! Dank u wel.

Met warme groet, Eefje van Winkelhof