Levering of afhalen bestelling

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL.            logopostnl.jpg   
Het afleveradres kan bij u thuis zijn of elders.

Zodra wij uw pakket hebben verstuurd, ontvangt u van ons per e-mail de track- en trace code. Op www.tracktrace.nl kunt u uw pakket volgen. Gewoon de code invoeren en u ziet de afleverdatum van uw bestelling.
Mocht u op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt niet aanwezig zijn op het afleveradres, dan wordt het pakket meestal aangeboden bij de buren. U ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wilt u niet dat het pakket wordt afgeleverd bij de buren? Laat ons dit dan weten via de
e-mail. Mocht het zijn dat ook de buren niet aanwezig zijn, dan volgt op een later tijdstip een tweede afleverpoging. Lukt het ook bij de tweede poging niet om het pakket in ontvangst te nemen? Dan kunt u het pakket binnen 2 weken bij het dichtstbijzijnde postkantoor afhalen. Alle informatie staat op de kennisgeving die u van PostNL zult ontvangen. Indien u het pakket niet binnen 2 weken afhaalt op het postkantoor, wordt dit retour gezonden naar ons. Restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, indien u het pakket helemaal niet meer wenst. Indien u het pakket alsnog wilt ontvangen, dan kunnen we dit versturen, maar moeten helaas de verzendkosten wederom aan u berekenen.

Heeft u gekozen voor zending onder rembours? Zorgt u ervoor dat u voldoende contant geld heeft om de bestelling af te rekenen. Het is niet mogelijk om te pinnen bij de postbode.

Aryan Fashion kan niet door consument aansprakelijk worden gesteld voor vermissing, beschadiging, eventuele vertraging in bezorging en/of aflevering van het pakket door PostNL.

Afhalen bestelling
Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te halen.
Wij verzoeken u vriendelijk per e-mail eerst een afspraak te maken, zodat wij uw bestelling kunnen klaarleggen.

 

                                                      

© 2010 - 2019 Aryan Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel